2009. március 5., csütörtök

Zöldséggel töltött hús

Zöldséggel töltött hús

Zeller, sárgarépa reszelve, egy citrom reszelt héja, leve, só, bors, mustár, kevés olajon puhára párolni. A kiklopfolt húsokba beletölteni, hústűvel összetűzni. Kevés olajon hirtelen mindkét oldalát megsütni, Ha töltelék maradt ki nem baj, ez a húsokra önteni, vízzel felengedni, só bors, kakukkfű, citromlé, mustárral ízesítjük,kb.40 percig párolni. A húsokat kiszedjük, a mártást tejföllel behabarjuk.

Főtt tésztával tálaljuk.

Ha lesz kedvem, időm , hamarosan csinálok ilyet.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezt legközelebb megcsinálom én is! :-)

Névtelen írta...

Szerintem is finom lehet....